Oslo Logistikkpark Gardermoen eies av Fabritius, Ferd Eiendom og Nordr. Onemed Services blir den andre leietakeren på det nye logistikkområdet som skal utvikles langs med E6 på Jessheim.

Selve bygget som får BREEAM Very Good sertifisering blir 19.800 kvadratmeter stort og tilpasses kundens behov. Selskapet samlokaliserer med denne adressen flere av sine lagre i Stor-Oslo. Det er Veidekke Logistikkbygg som skal bygge det og planen er å bli ferdig vår/sommer 2024.

– Logistikkbygget skal dekke fremtidige behov for eksisterende og nye kunder. Bygget blir et supplement til dagens virksomhet på Berger Industriområde i Lillestrøm kommune, sier daglig leder Knut Pettersson i Onemed Services.

Oslo Logistikkpark Gardermoen (OLG) tilbyr lager- og logistikkbygg på et 1.000 mål stort område. Dette er ca. 500 meter vest av Coops store sentrallager i Gardermoen Næringspark. Med nærhet til hovedflyplassen på Gardermoen, E6 og E16 samt Oslo, mener utviklerne at dette gjør beliggenheten strategisk for landsdekkende logistikk og beredskap.