Utleier SpareBank 1 Forsikring har inngått en tiårig leieavtale med Kredinor, som tidligere i år fusjonerte med Modhi og dannet ett av Norges største selskaper innenfor inkasso og gjeldshåndtering. Kredinor skal leie 7.200 kvadratmeter i Sjølyst Plass 1-3.

– Vi har store ambisjoner for Sjølyst plass og er veldig fornøyde med at en så solid aktør som Kredinor AS identifiserer seg med våre ambisjoner og har valgt Sjølyst Plass som deres nye hovedkontor, sier Petter Haugen, leder for eiendom i SpareBank 1 Forsikring.

– Det at Kredinor har valgt å etablere sitt nye hovedkontor i en våre eiendommer på Skøyen tar vi som bekreftelse på at vi har et godt produkt. Og det produktet skal vi utvikle videre. Vi jobber aktivt med å få frem og styrke fordelene med Sjølyst plass, sier eiendomssjef Christian Prebe i SpareBank 1 Forsikring.

Han viser til at plassen ligger ved et av Norges største kollektivknutepunkt, samt at området er meget godt tilrettelagt for sykkeltilkomst.

– Vi fant fort ut at det var naturlig å samarbeide med SpareBank 1 Forsikring om å finne riktig løsning for våre behov til nytt hovedkontor i Oslo, sier administrerende direktør i Kredinor Klaus-Anders Nysteen.

– Etter at vi fusjonerte med Modhi 1. oktober, har det vært viktig for oss å komme på plass under samme tak. At vi allerede nå kan annonsere at vi flytter sammen til Sjølyst Plass 3, viser at vi legger stor vekt på å bygge et enda bedre selskap til det beste for våre kunder og oppdragsgivere. Godt samarbeid må til for å kunne bruke kompetansen vår på best mulig måte. Nå gleder vi oss, og jeg er trygg på at vi vil trives godt, og det kjennes bra når vi fremover skal levere enda bedre og mer bærekraftige produkter og tjenester, sier Nysteen.

Eiendomshuset Malling & Co ved Oluf Geheb har bistått Kredinor i prosessen, mens Union Næringsmegling ved Frithjof Foss har bistått SpareBank 1 Forsikring.