– Vi er strålende fornøyde med å få Onepark på laget, og er glade for at de har valgt å legge hovedkontoret sitt til Construction City, sier Kenneth Olsen, utleiesjef i Construction City Eiendom.

Oneparks innovative tilnærming til mobilitet var avgjørende for valget, forklarer Olsen.

Han mener Onepark blir en viktig bidragsyter når Construction City skal skape gode mobilitetsløsninger for ansatte og besøkende. Construction City får rundt 500 parkeringsplasser, som også vil være tilgjengelige for beboere i nærområdet. I tillegg utvikles det et omfattende tilbud for leie av elbiler, sykler og elsparkesykler.

– Vi gleder oss til å flytte inn i Construction City, og være med på å forme og drifte mobilitetstilbudet, sier Leif Nymoen, administrerende direktør i Onepark.

Nymoen forklarer at mobilitetstilbudet i Construction City dreier seg om mye mer enn tradisjonell parkering.

– Vi ser helhetlig på oppdraget om å frakte mennesker på best mulig vis fra A til B, og er i dialog med alt fra Ruter til selskaper som formidler bildelingstjenester og tjenester for mikromobilitet, forklarer han.

Han legger til at det er en stor fordel at hovedkontoret vil være i bygget:

– Det gir oss nærhet til brukerne, og vil hjelpe oss å forme det aller beste mobilitetstilbudet sammen med Construction City.

Construction City måler 103 000 kvadratmeter, og nærmere 70 prosent av bygget er nå utleid. OBOS, AF Gruppen, Betonmast, Ellingard Gruppen, Corporis, Compass Group og Onepark er blant leietakerne som har signert langsiktige leieavtaler.