Selvaag Eiendom har gjort en omfattende oppgradering av kontoreiendommen Maridalsveien 323 i Nydalen. Nå har selskapet landet telekom-selskapet BraCom og skoprodusenten Gaitline til bygget. Gaitline flytter inn allerede nå i november, mens BraCom skal inn i bygget i mars 2023.

– Vi synes det er et kvalitetsstempel at to velrennomerte aktører som BraCom og Gaitline velger seg til Maridalsveien 323, og vi gleder oss til å ønske dem velkommen, sier eiendomssjef Mette Hammer Nordtvedt i Selvaag Eiendom.

Skoprodusenten Gaitline har lange tradisjoner i området.

– Gaitline ble gründet i kjelleren til Håvard Engell på Kjelsås i 2013, og vi har også tidligere hatt lokaler i området og trives godt her. For oss er dette perfekt beliggenhet, både fordi det er kort vei til marka og omgivelsene man stammer fra, men også fordi man har Nydalen sentrum med kaféer, restauranter, butikker og kollektivtransport i umiddelbar nærhet, sier Petter Nordbø, CCO i Gaitline.

Maridalsveien 323 var tidligere et enbrukerbygg og har vært gjennom store oppgraderinger for å klargjøres til et moderne og fleksibelt flerbrukerbygg.

– Det er et flott, nyoppusset bygg, med veldig innbydende fellesarealer og fasiliteter. Men det som er viktig for oss – i tillegg til gode kontorfasiliteter – er gode parkeringsmuligheter og lager. Her får vi samlet alt på én plass, og det var avgjørende for valget vårt, sier Erling Geir Iversen, daglig leder i BraCom.

Han legger til at beliggenheten er veldig gunstig for de ansatte, med bussen rett utenfor og kort vei til t-bane.

– Vi er godt fornøyde med valget, og gleder oss til innflytting, sier Iversen.

Mette Nordtvedt merker at det er økt interesse for både området og eiendommen.

– Området rundt Nydalen blir stadig mer attraktivt. Vi har fått mange henvendelser om Maridalsveien 323, og er i samtaler med flere spennende aktører. Den sentrale beliggenheten ved Ring 3 og de gode parkeringsmulighetene i bygget er et stort pluss for leietakere som er avhengige av å enkelt komme seg rundt i hverdagen, sier eiendomssjefen.