I et 4.000 kvadratmeter stort lokale i Ensjøveienåpner nå RSA BIL Oslo det som vil bli Europas største varebilsenter. I sortimentet er det varebiler fra Maxus, Isuzu og BYD. Megastore-konseptet på Ensjø vil levere varebiler med et lasteromspekter fra 2,2 til 20 kubikkmeter.

– Vi ønsker å revolusjonere varebilmarkedet med fokus på rask levering og høy ekspertise på elektriske varebiler og pickuper. Vi kommer blant annet til å innføre konsepter som 2-timers leveringsgaranti på utvalgte modeller, og andre modeller vil få 24-timers leveringsgaranti, sier Rune Hegstad, direktør i RSA BIL.

RSA BIL jobber nå med å etablere egne varebilavdelinger i alle sine butikker, hvor samtlige butikker har ansatt egne varebilspesialister.

I tillegg til å åpne egne varebilsentere i alle RSA BIL sine butikker, har RSA også inngått samarbeid med en rekke av sine eksterne forhandlere om å innføre varebilsenter-konseptet i sine butikker.