Blue Tomato er en av Europas ledende butikkjeder innen snø, surf, skateboard og streetstyle. Forrige uke åpnet selskapet fra Østerrike sin nye fysiske butikk på 325 kvadartmeter i Munkegata i Trondheim. Dette er selskapets andre etablering i Norge, etter at de flyttet inn i Grensen 13 i Oslo i fjor.

– Med sin beliggenhet representerer Trondheim sentrumet for handel i Midt-Norge og er omgitt av vintersportssteder. Bergen er den nest største byen i Norge med et enormt nedbørfelt og derfor et logisk neste steg i vår ekspansjon. Det bor rundt 30 000 studenter i regionen og det er to alpinanlegg i umiddelbar nærhet, sier Tara Kritsch, Retail Expansion Manager hos Blue Tomato.

Blue Tomato har i dag til sammen 70 butikker i hhv. Tyskland, Østerrike, Sveits, Nederland, Norge og Finland med hovedkvarter i skisportdestinasjonene Schladming og Graz. Blue Tomato har en av verdens største nettbutikker i segmentet, og kan skilte med over 450.000 produkter i sitt sortiment.

Cushman & Wakefield Realkapital jobber nå videre med å bistå Blue Tomato med ytterligere etableringer i Norge.