– På Parallell får vi gode og arealeffektive lokaler med flotte lysforhold, skreddersydd etter våre behov. Men like viktig er det at bygget også innfrir strenge klimakrav og drives etter en helhetlig tenking rundt bærekraft, inkludert helse og velvære. Det betyr mye for oss, sier administrerende direktør i Bravida Norge, Tore Bakke.

Han ser fram til å flytte inn i lokaler som ikke bare har redusert klimafotavtrykk, men også tar hensyn til en rekke fysiske og mentale faktorer rundt arbeidsmiljøet.

– Bravida har ikke bare stått for VVS-installasjoner på Parallell, de deler også våre tydelige klimamål og er en god samarbeidspartner for Skanska. Da er det ekstra hyggelig å også kunne ønske dem velkommen som leietaker, forteller Synnøve Lyssand Sandberg i Skanska Commercial Development Norway.

Tore Bakke i Bravida deler begeistringen, og ser nå fram til å fylle 13. etasje i Parallell sammen med sine kolleger. 1. desember flytter de fra dagens lokaler på Linderud, og kommer tre kilometer nærmere Oslo sentrum.

– Dette har vært en god prosess hele veien, og vi er spesielt fornøyde med at Skanska hele tiden har vært så løsningsorienterte. Vi gleder oss til å komme på plass, og ikke minst til å kunne nyte den nye utsikten, sier Bakke.