Postens selskap Bring Warehousing skal leie et nybygg på rundt 10.000 kvadratmeter som står ferdig mot slutten av 2023. Dermed er Bring den tredje aktøren som flytter inn i Oslo Logistikkpark Drøbak. Tidligere har Fabritius landet 360 Logistics og Scanfreight valgt det nye logistikkområdet.

– Med vårt nye moderne anlegg i Drøbak på plass til neste år, vil vi øke kapasiteten og vi får en attraktiv beliggenhet. Det er viktig for en logistikkvirksomhet som oss å kunne tilby rask og effektiv distribusjon, sier daglig leder Stefan Einarson i Bring Warehousing.

Fabritius har en tomt på 477 mål i Drøbak som skal gi en betydelig utbygging av logistikkareal.

– Bring Warehousing vil være en solid tilvekst til parken og vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet. Dette er et nytt stort område, og det å få inn aktører som Bring er en bekreftelse på parkens gode strategiske beliggenhet i sydaksen, sier daglig leder i Fabritius, Asgeir Solheim.

60 Grader Næringsmegling har vært utleiemegler.