Statens Jernbanetilsyn (SJT) fortsetter å holde seg i Oslo sentrum. Virksomheten har tidligere leid lokaler av KLP i både Wergelandsveien 1-3 og på Paleet i Karl Johans gate. Nå flytter de til Ibsenkvartalet på C. J. Hambros plass. Dermed er det tredje gang de velger KLP som gårdeier.

SJT skal leie 1.405 kvadratmeter og har lagt vekt på å ha samme konsept for sine kontorer i Oslo og Trondheim. De har derfor brukt samme interiørarkitekt for å få samme design for en helhetlig konseptfølelse.

– I Oslo flytter vi nå fra større lokaler over to etasjer til å samle alle på ett plan, og vi gleder oss til nye fine lokaler med god planløsning. Her får vi mange små og store møteplasser som gir trivsel og er viktig for samhandling mellom våre ulike faggrupper, forteller Anne Kathrine Sandbrekke, seniorrådgiver HR i SJT.

– Vi har hatt mye god dialog med KLP og interiørarkitekten i byggeprosessen. Kombinasjonen med gjenbruk av møbler og utstyr, sammen med ny innredning, gir oss en fin miks som ivaretar SJTs profil på en god måte. Vi, som KLP, verdsetter gjenbruk der det er mulig og gjennomførbart, sier avdelingsdirektør Kristoffer J. Eikeland i SJT.

– Vi i KLP er glade for at SJT valgt oss igjen og ser frem til et fint leieforhold i Ibsenkvartalet, sier Erik Skjønhaug.