Det er Fridtjof Eiendom som står bak det nye kontorprosjektet i Fridtjof Nansens vei 12 på Majorstuen i Oslo. Nå har næringsmegleren Malling & Co lyktes med å leie ut hele bygget til én leietaker; det norske techselskapet reMarkable AS.

– Vi har jobbet over lengre tid med å optimalisere prosjektet og identifisere riktig leietaker til bygget. Prosessen med reMarkable har pågått siden i fjor høst og det er svært gledelig at de nå har valgt å etablere seg i Fridtjof Nansens vei 12, forteller leder av Malling & Co Markets, Fredrik Sommerfeldt.

Det nye kontorbygget i Fridtjof Nansens vei 12 blir på ca. 20.000 kvadratmeter inkludert parkering og skal stå ferdig desember 2023. Bygget blir et fullservice kontorbygg som skreddersys reMarkable sitt behov. Eiendommen ligger bare tre minutters gange fra Majorstuen T-banestasjon og er nærmeste nabo til Colosseum kino.

– At vi nå har klart å fylle hele bygget med én leietager er vi selvsagt svært fornøyd med. reMarkable er et meget spennende selskap i sterk vekst som vi har stor tro på. I Fridtjof Nansens vei 12 kommer de til å få riktige fasiliteter og ha god plass til å utvikle seg videre i årene som kommer. Vi gleder oss veldig til de flytter inn, sier styreleder i Fridtjof Eiendom, Martin Reimers.

I tillegg til Malling & Co har Selmer bistått Fridtjof Eiendom i prosessen. Leietaker, reMarkable, er bistått av Realia og Wikborg-Rein.