– Vi utvikler oss raskt, og er avhengige av kunne endre oss i takt med veksten, sier administrerende direktør Arild Spandow i Arnesto i en presemelding.

Kværnerhallen er et av få bygg som ble bevart da Kværner brug ble nedlagt i 1999 og området ble omgjort til boliger på begynnelsen av 2000-tallet. Den historiske bygningen ble da transformert fra industrihall til kontorlokaler.

Lokalene er betydelig oppgradert den senere tiden. Kontorene består i dag av 3.762 kvadratmeter.

– Kværnerbyen er i sterk utvikling. I dag bor det cirka 3.000 mennesker her, og om få år vil det være flere enn 4.000 arbeidsplasser i området. Langvarige samarbeid og tette kundeforhold er viktig for å utvikle Kværnerbyen som næringspark. Vi er glade for å kunne forlenge med Amesto som bidrar til et godt mangfold av virksomheter i området, sier forvaltningsdirektør Thor L. Bareksten i Obos Eiendom.

Familieselskapet Amesto som ble etablert i 2002 har flere enn 1.000 ansatte i Norden. Selskapet har spesialisert seg innen blant annet regnskap, lønn og HR, kunstig Intelligens, maskinlæring og bemanning. Med Amesto Globals nettverk dekker konsernet også flere deler av Europa og Nord-Amerika.