– Det er en glede å ønske Avo Consulting velkommen til Schweigaards gate med fleksible kontorarealer tilpasset en dynamisk og fremtidsrettet måte å arbeide på. Avo kan i tillegg se frem til lokaler med et lavt energiforbruk, et godt inneklima og en beliggenhet med svært gode kommunikasjonsmuligheter, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.

Avo Consulting har vært blant konsulentbransjens vekstvinnere de siste årene. I sine nye kontorlokaler i Schweigaards gate 16 i Oslo sentrum skal selskapet mer enn doble kapasiteten for å hjelpe virksomheter å tilpasse seg fremtidens forretningsmuligheter.

Avtalen gjelder ca. 1400 kvadratmeter med kontorarealer fordelt på de to øverste etasjene i bygget.

Når de nå vokser ut av sine gamle lokaler, var det viktig for dem å finne et sted som både bevarer magien i gründerkulturen, samtidig som lokalene gir inspirasjon til å tenke enda større.

– Vi bygger neste generasjon konsulentselskap, og det består av folk som både mestrer generell problemløsning og i tillegg har en rik verktøykasse med svært moderne teknologier. Konsulentbransjen er egentlig ganske konservativ, noe vi ønsker å gjøre noe med. Da trenger vi også lokaler som gjenspeiler dette. I tillegg har vi kunder over hele landet som vi liker å treffe fysisk, og det er et stort pluss at lokalene er sentrale og nært de kollektive knutepunktene, sier Bjørn Bergholt, med-gründer og partner i Avo Consulting.

Samtidig har Xeneta signert en avtale med Entra for leie av kontorlokaler i Posthuset i Oslo. Avtalen omfatter ca. 2100 kvadratmeter i 13. etasje i det som trolig er Oslos mest sentrale kontoreiendom.

– Vi er veldig fornøyde med å ha signert en avtale med Entra om leie av kontorlokaler i Posthuset. Dette vil sikre oss forutsigbarhet og tilstrekkelig kapasitet til å fortsette veksten i årene som kommer, samtidig som vi forblir sentralt i Oslo sentrum. For oss var beliggenhet kombinert med lokaler som tilrettelegger for kulturbygging, de viktigste aspektene ved valg av nytt kontor. Dette har vi stor tro på at Posthuset vil oppfylle, sier Patrik Berglund, CEO i Xeneta.

– Vi ønsker Xeneta hjertelig velkommen til moderne kontorlokaler med en fantastisk beliggenhet rett ved Norges største kollektivknutepunkt. Med 360-graders utsikt over hele Oslo fra kontoret, håper vi Xeneta finner inspirasjon for ytterligere å forsterke sin posisjon innenfor markedsanalyser av globale fraktruter, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.