KLP Eiendom oppgraderer nå Pilestredet 8/Akersgata 47 i Oslo sentrum. Eiendommen går gjennom en fullstendig innvending oppgradering, samtidig som det etableres en felles personalrestaurant, sykkelparkering og inngangsparti.

Rekrutteringsfirmaet Capus har signert en leieavtale på 1.655 kvadratmeter fordelt på 1,5 etasjer med inngang fra Pilestredet.

Ifølge Bjørn Gjølme, daglig leder i Capus, falt valget på Citypassagen/Pilestredet 8 blant annet på grunn av den flotte beliggenheten hvor både besøkende og ansatte har enkel tilgang.

– Lokalene tilpasses slik at samhandling kan skje både fysisk og digitalt ved god teamorganisering. I P8 får vi også mulighet til å vokse, siden det er opsjon på utvidelser av lokalene. Den fleksibiliteten var viktig for oss. Lokalene gir oss gode muligheter for flere brands i samme hus, og arealene gir mulighet for stor grad av variasjon. Vi ser for oss at nye kontorer gir bedre trivsel som igjen kan gi økt omsetning så sikt. Sikkerhet og kontroll er viktig i vår bransje og det føler vi blir godt ivaretatt. I det hele tatt er vi så langt godt fornøyde med leieprosessen og samarbeidet med KLP Eiendom når det gjelder avtalen, uttegning og prosjektering, sier Bjørn Gjølme.

Øyvind Oxholm Meisingset, Direktør for Utleie og Marked, sier han gleder seg til å ta imot nye leietakere i Pilestredet 8.

– Eiendommen har flott beliggenhet, midt i bykjernen med enkel adkomst. Den har bygårdspreg, men oppleves som urban med god standard. Flere leietakere gir igjen mer liv til koselige Citypassagen som binder Akersgata og Pilestredet sammen. Vi er veldig glade for at Capus valgte Pilestredet 8 for sine nye kontorer og ser frem til samarbeidet videre, sier Meisingset.