– Med personalrestaurant på dagtid og kommersiell restaurant på kveldstid, skal vi skape enestående opplevelser og god stemning hele døgnet, både for de som jobber i bygget og for alle andre, sier CEO i ISS Norge & ISS Nord-Europa, Carl-Fredrik Bjor.

Han mener drift av kommersiell restaurant er et naturlig neste steg for selskapet.

– Med tusenvis av serveringssteder over hele Norge, er ISS kanskje Norges største restaurantkjede, og med denne satsningen tar vi en enda tydeligere posisjon innenfor servering. Våre dyktige fagfolk er nå i full sving med å planlegge det som blir vår første kommersielle restaurant, og vi gleder oss til å ønske medarbeiderne i Stortorvet 7 og alle andre gjester hjertelig velkommen fortsetter ISS-sjefen.

Schage Eiendom har ambisjoner om å skape Oslos flotteste takterrasse på toppen av Stortorvet 7, og god mat blir derfor viktig.

– Stortorvet 7 ferdigstilles i 2023 og blir et bidrag til revitalisering av Oslos midtpunkt. Schage Eiendom har hatt visjon om å tilby et unikt spisetilbud på taket av prosjektet som kan benyttes av hele befolkningen, skape en ny møteplass. Å lykkes kommersielt har vi stor respekt for. Vi er avhengig av godt samarbeid med byggets brukere og de som skal drive stedet, og ISS overbeviste oss om at de var riktig samarbeidspartner for prosjektet. Å få med en så stor aktør som ønsker å satse og skape et unikt punkt i byen er superspennende. ISS har gitt oss troen, de har den rette tilnærmingen og tenker langsiktig på å lykkes med et unikt bar og spisetilbud på Stortorvets tak. Vi gleder oss til åpningen, sier Egil Svoren som er daglig leder i Schage Eiendom.