I november flytter han med ca 100 kolleger til nye lokaler i Øvre Vollgate 13 i Kvadraturen i Oslo.

Kyndryl ble etablert da IBM i fjor skilte ut sin avdeling for IT-infrastrukturtjenester. Nå har IT-giganten startet et nytt og spennende liv som et helt selvstendig selskap.

– Vi har med oss lang erfaring, flinke folk og solide kunder – samtidig som vi ser helt nye muligheter når vi nå står på egne bein, sier Ducasse.

Som sjef for virksomheten i Norge ser han behov for nye lokaler som matcher både den nye merkevaren og en dedikert satsing på mennesker og partnerskap.

– Kyndryl designer, bygger, drifter og moderniserer teknologisk infrastruktur – selve hjertet og lungene – hos våre kunder. Da er dyktige folk og gode partnere avgjørende, sier Ducasse.

Etter en grundig vurdering av ny lokasjon for det norske hovedkontoret, falt valget på Øvre Vollgate 13, i hjertet av «indre Oslo». Leieavtalen med gårdeier Anthon Eiendom ble signert nylig, med planlagt innflytting når bygget er ferdig rehabilitert i november i år.

– I Øvre Vollgate får vi nærhet til et fantastisk kollektiv-, service- og aktivitetstilbud – i flotte, moderne lokaler tilrettelagt for samhandling og dagens fleksible arbeidsmønster. Dette er viktig for godt samarbeid med partnere, for å tiltrekke dyktige folk i ulike aldre – og for å skape trivsel og bygge kultur, avslutter Ducasse.