Construction City Eiendom har inngått avtale med verdens ledende leverandør av måltidstjenester til å drifte servicetilbudet når bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen samles på Ulven i 2025.

Compass Group flytter samtidig inn i Construction City, hvor de skal sørge for ivaretakelse og god drift av bygget, samt servering til alle leietakerne når byggebransjen tar plass rundt bordet.

– Vi er veldig glade for å få Compass Group til oss – både som serviceleverandør og leietaker. De er en velrennomert aktør innen servicetjenester, og planlegger noen svært spennende løsninger som leietakerne vil få stor glede av. Compass Group sine konsepter blir helt sentrale for opplevelsen av bygget med variasjon og valgmuligheter fra morgen til kveld, sier Kenneth Olsen, utleiesjef i Construction City.

– Compass Group er verdensledende innen servering og drift, og har måltidskonsepter med noe for enhver smak. Gode idéer bygges ikke på tom mage, og tjenestene de skal levere vil slå godt an hos alle våre leietakere, legger han til.

Compass Group flytter inn i byggets niende etasje og leier 2.700 kvadratmeter.

– Vi gleder oss over at Construction City valgte oss som leverandør av service- og måltidstjenester, og gleder oss til å sørge for god ivaretakelse av alle leietakerne i det som blir byggenæringens nye lekegrind. Med så mange mennesker samlet under ett tak stiller det krav til oss hvor vi vil utvikle bredden i tilbudet vårt, og vi ser frem til å ta fatt på oppgaven, sier Stig Andre Kristiansen, Multiservice Business Director i Compass Group Norge.