I Christian Ringnes-eide Eiendomsspars lokaler vil Paradox Museum tilby drøye 700 kvadratmeter med paradoksale, uventede og interaktive opplevelser. Målet er å skape en plass hvor folk i alle aldre kan kose seg med over 70 spennende utstillinger som skal få brukerne til å tenke nytt.

– Paradox Museum Oslo blir et unikt tilskudd til hovedstadens allerede spennende og myldrende verden av reiselivsattraksjoner. Med åpningen av dette underholdningssenteret klatrer Oslo betraktelig på listen over de hotteste stedene å besøke i Europa. Vi gleder oss til å åpne dørene for publikum, og vi er klar for å snu Oslo på hodet, sier Tonje Bjørnerud, museumsdirektør i Paradox Museum Oslo.

Ordfører Marianne Borgen var med på åpningen.

29. mars var det rigget til stor premierefest i Rosenkrantz’ gate med rød løper, spennende gjester og paradoksale triks. Også ordfører Marianne Borgen var til stede for å gjennomføre den offisielle snorklippingen.

Christian Ringnes var også tilstede på åpningen.

– Vi er svært stolte over at Paradox Museum har valgt Eiendomsspar som gårdeier til sin første etablering i Skandinavia. Paradox Museum er et nyskapende, helt spesielt opplevelseskonsept, som det ikke finnes noe lignende til i Norge, sier Ringnes

Paradox Museum Oslo åpnet dørene for publikum onsdag 30. mars i Rosenkrantz ́ gate 11