Sommeren 2019 flyttet PwC til Dronning Eufemias gate 71 i Bjørvika etter å ha vært flere år i nr. 8 i samme gate. Men når PwC nå trenger større areal, har konsulentselskapet inngått en leieavtale med Wahl Eiendom på andre siden av gaten. PwC skal leie 3.843 kvadratmeter i Dronning Eufemias gate 42.

– Avtalen er markedsmessig og reflekterer byggets kvaliteter og Barcodes attraktivitet som kontorområde. Vi er naturligvis stolte over at en internasjonal aktør som PwC ønsker å inngå en langsiktig leieavtale med oss og med det befeste sin tilstedeværelse i Bjørvika ytterligere, sier markedsdirektør i Wahl Eiendom Christopher Winther Felix.

— PwC vokser i Oslo. I høst tok vi imot 222 nyutdannede i hele landet, og de neste årene skal vi vokse ytterligere. Vi får derfor et økende behov for kontorplasser og møterom. Med denne utvidelsen, får vi nå to store baser i henholdsvis Dronning Eufemias gate 42 og i nummer 71 rett på andre siden av gaten, sier kommunikasjonsdirektør i PwC, Rune Jevne Sjøhelle.

PWC har vært i Bjørvika siden slutten av 2007 da selskapet flyttet fra Skøyen.

– Våre medarbeidere sier de trives godt i Bjørvika, i det som har blitt en pulserende del av Oslo sentrum, sier Rune Jevne Sjøhelle.