Det er i eiendommene Kongens gate 16 og Kongens gate 31 at Promenaden nå tilbyr sitt nye konsept.

– Vi har ca. 5.700 kvadratmeter fordelt på 13 «kontorsuiter», forteller daglig leder Annette Lund i Promenaden Management.

Konseptet, som har navnet de Carl, skal tilby såkalt premium kontorareal for 4.200 kroner per kvadratmeter for ferdig tilpassede lokaler innenfor Promenadens designkonsept.

– Promenaden Management ønsker å lansere et high-end-kontorkonsept for å følge opp under profilen vi har skapt på retail. Vi ser at etterspørselen i sentrum har økt og at kontorleietakeren forventer mer. Dette håper vi å kunne innfri i konseptet de Carl, sier Lund.

Selve kontorene er bygget inn i de gamle eiendommene fra 1800-tallet. Eiendommene har gjennomgått en totalrenovering, og arealbruken er effektiv. Promenaden har vært opptatt av bærekraft i utviklingen av de Carl, spesielt i form av materialvalget. Det legges vekt på gjenbruk og at man ikke skal kaste materialer etter endt leieforhold.

Hva slags leietakere/brukere er det dere har som målgruppe?

– Vi er på jakt etter både små og store leietakere på tvers av mange ulike bransjer som tech, fashion, rådgivning, entertainment, advokater, design. I vår portefølje er det rom for å vokse, noe vi aktivt hjelper våre leietakere med, sier Lund.