Senteret ligger noen minutter fra Majorstuen stasjon og i nærheten av Vigelandsparken. Colosseum 9 har gjennomgått en fullstendig transformasjon for å bli et kjøpesenter med en innbydende og vennlig atmosfære.

– Målet var å skape et lokalt kjøpesenter hvor kundene ønsker å tilbringe tiden sin – et sted med et mangfoldig utvalg av forhandlere i et kundevennlig og innbydende design. Sammen med Eiendomshuset Malling & Co har vi jobbet hardt for å innfri det løftet, sier Stefan Andersson, direktør i Pembroke.

Nylig åpnede Egoista Pizza og Namena Apotek gir gode hverdagsfasiliteter sammen med Nabo Kitchen & Bar, Mester Grønn, Mix, SATS, Utleiemegleren og Svaem Frisørene. Det populære supermarkedet Jacob’s ligger i underetasjen, og er lett tilgjengelig via den store parkeringsplassen i kjøpesenterets kjeller.

Et vennlig nabolagssenter

Sammen med det norske arkitektfirmaet Dark Arkitekter og i tett tverrfaglig samarbeid med Zinc interiørarkitekter og Lark landskap, har kjøpesenteret fått en real oppgradering. Det starter med et redesignet inngangsparti og utvendig beplantning som gir området et kreativt preg med bedre tilgjengelighet for folk flest. Uteserveringen foran senteret har blitt oppdatert med beplanting.

– Da vi designet Colosseum 9, ønsket vi å skape et hyggelig stoppested fra travle Majorstuen. Et grønt og innbydende uteområde leder deg inn i dette nabolagsenteret, preget av varme og naturlige materialer, kombinert med et belysningskonsept som gir en åpen og lett følelse for besøkende, sier Annelise Opaas, arkitekt og prosjektleder i Dark, og avslutter: – Fremtiden for kjøpesentre ser ut til å sikte mer mot å tilby dagligdagse tjenester og nødvendigheter, noe som er i tråd med ambisjonene for Colosseum 9; et vennlig nabolagssenter for effektiv shopping og hyggelige opplevelser.