– Vi er veldig glade for å introdusere Radisson og Radisson RED til det norske markedet. Når hotellet er ferdigstilt, vil nye Radisson RED Oslo Airport and Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport på Gardermoen tilby både den nye Radisson RED-opplevelsen og det nye Radisson-konseptet, sier Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President Northern & Western Europe for Radisson Hotel Group.

De introduserte for første gang Radisson & Radisson RED-konseptet på London Heathrow flyplass i fjor.

– Vi fikk svært positive tilbakemeldinger fra gjestene som nå kan oppleve det beste av to hotellvaremerker i ett opphold. Dette gjør opplevelsen interessant og spennende, samtidig som den er praktisk og komfortabel, fortsetter han.

Sommer 2022 åpner Radisson RED Økern Oslo. Dette er et utradisjonelt hotellkonsept som lover å ha en leken twist på det konvensjonelle. Foreløpig fins det bare en håndfull hoteller i verden under denne merkevaren. Stemningen og servicen er uformell, bar og restaurant er sosiale samlingssteder og designet av hotellene innbyr til moro. Radisson RED-hotellene legges til urbane lokasjoner, og lar gjestene skreddersy oppholdet sitt ved hjelp av en app.

– Vi er veldig stolte av åpne ikke bare én, men to Radisson RED-hoteller i Oslo Norge neste år, med det andre Radisson RED hotellet – Radisson RED Økern Oslo, sier Karttunen.

I Økern Portal får Radisson RED 12.500 kvadratmeter og 224 rom å boltre seg på, og på toppen av bygget vil de kunne tilby Oslo østs flotteste 360 graders utsikt fra hotellets takterrasse, som vil ha egen hage.

Gangavstand til terminalene   

På Oslo Lufthavn kan gjestene forvente seg gjesterom og fellesområder i gråtoner, med innslag av røde designelementer og fotografikunst. Designet vil ha innslag av lyse trematerialer, behagelige fargetoner som skaper harmoni.

– Med nye, lydisolerte gjesterom, toppmoderne møtefasiliteter, et sosialt restaurantområde og den mest praktiske beliggenheten bare noen få skritt fra flyplassterminalene, er nye Radisson RED Oslo Airport and Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport et førsteklasses valg for både forretnings- og fritidsgjester, påpeker Karttunen.

Det nye hotellet har en egen gangvei de få meterne mellom hotellet og flyplassterminalene slik at gjester bruker minimalt med tid for å nå sine fly. For forretningsreisende er hotellet tilrettelagt for møter og konferanser, med flere toppmoderne møterom, samt en ballsal for større arrangementer og konferanser. Et nytt restaurantkonsept ‘GAMO Bar & Restaurant’ er under utvikling, og kommer til å tilby nordiske smaker og en livlig og innbydende atmosfære