– Vi er veldig fornøyde med å få Norsk Gjenvinning som leietaker på Parallell. Norsk Gjenvinning og Skanska deler tydelige og ambisiøse bærekraftsmål og vi ser frem til å ønske dem velkommen til nye lokaler i november, sier administrerende direktør i Skanska Commercial Development Norway, Synnøve Lyssand Sandberg.

Blant øvrige leietakerne på Parallell er coworkingaktøren Evolve. Evolve åpnet sitt nye kontorsenter i bygget tidligere i år og utvider med ytterligere en etasje på nyåret.

Norsk Gjenvinning samlokaliserer flere enheter i bygget. Både beliggenhet og byggets fasiliteter var avgjørende i valget av nye kontorlokaler.

Hånd i hanske for Norsk Gjenvinning

– Vi gleder oss til å flytte inn i nye lokaler som både er tett på vår operasjonelle drift, men også med nærhet til offentlig kommunikasjon. Det var viktig for oss at bygget ligger i et attraktivt område, med nye og fine fasiliteter i et bygg som er preget av bærekraftige løsninger, noe jeg tenker er som hånd i hanske for oss i Norsk Gjenvinning, sier COO i Norsk Gjenvinning-konsernet, Bjørn Arve Ofstad.

– Vi tror kontorlokalene vil bidra til at vi har fornøyde medarbeidere som blir glade av å komme på jobb. I tillegg vil det bidra til at vi klarer å tiltrekke oss flere flinke folk, som vil være med å skape gode løsninger i en sirkulær økonomi, fortsetter han.

Parallell er Norges første WELL-presertifiserte bygg og har mål om BREEAM-NOR Excellent-sertifisering. Cushman & Wakefield Realkapital ved Anders Solaas bistår Skanska med utleie av bygget.