– Middelthunet har ambisjoner om å være et spennende næringsområde som har næringsaktører som er berikende for området. Vi er svært fornøyde med å få to solide merkevarer som Smak av Italia og Kaffebrenneriet inn i våre lokaler. Dette er aktører som passer Middelthunet og nabolaget, sier Sverre Stræth, investering- og næringsdirektør i Nordr.

Nordr og Obos utvikler Middelthunet, som vil bestå av 330 selveierleiligheter fordelt på tre bygg med 10, 12 og 14 etasjer. Prosjektet inneholder alt fra toroms leiligheter til toppleiligheter med spektakulær utsikt. Det er etablert flere næringslokaler, som er planlagt ferdigstilte i 2022.

Fokus på det lille ekstra

– På Middelthunet vil det bli et helt kvartal for nye næringsaktører i flotte lokaler med vindu fra gulv til tak bak mot fonteneplassen, ut mot Middelthuns gate og Fabrikkgaten, sier Stræth.

Smak av Italia er en delikatessebutikk som selger Italienske råvarer direkte fra produsenter i Italia. Daglig leder Cristiano er selv italiensk, og reiser ned til Italia flere ganger i året for å besøke produsenter og leverandører

Kaffebrenneriet er en anerkjent kaffebar i hele landet og selger et stort utvalg av kaffe og ferske bakevarer fra eget håndverksbakeri.  De selger og bryggerutstyr for hjemmebruk.