Logicenters har signert leieavtale med logistikkaktøren Malomo 3 PL AS i Vestby logistikkpark. Den langsiktige leieavtalen er på 5.500 kvadratmeter i en av Logicenters nyutviklede eiendommer i Vestby, med adresse Torvuttaket 22. Malomo deler bygget som totalt er på 12.000 kvadratmeter med Barnas Hus. Malomo er en 3PL-aktør for vin- og mikrobryggerier i Norge.

– Logicenters synes det er morsomt å få inn et rakst-voksende selskap som Malomo 3PL AS. Vi er opptatt av å knytte til oss vekstselskaper og har som strategi å være en vekstpartner for våre leietakere. De skal blant annet levere logistikken til Lokalbrygg AS og flere av Norges mindre vin- og ølgrosister, sier Ruben Krantz, Commercial Manager i Logicenters.

Eiendommen skal tilpasses deres behov og det jobbes nå med å bygge kontorer og sette inn reoler. Malomo 3PL sine lokaler er klar 1. november 2021.

– Fra innflytting er cirka halvparten av lokalet fylt opp. Lokalbrygg AS hadde det første året en omsettning på 1 MNOK i 2020. I 2021 ligger omsetningen an til å havne på rundt 25 MNOK og de jobber aktivt med å få inn flere brands i sin portefølje. Vi gleder oss til å følge Malomo 3PL og Lokalbrygg sin reise videre, sier Krantz.

 

Et nøkkelferdig nybygg

Vestby Logistikkpark har nærhet til Oslo og Europavei (E6). Området har gode transportmuligheter med nærhet til havnene i Moss og Gøteborg. Blant Logicenters eksisterende leietakere i området finnes blant annet Barnas Hus, HeltHjem og Prime Cargo.

– Vi ser frem til å flytte inn i et nytt og tilpasset lokale for vår virksomhet. Det var viktig for oss å finne et sted som vi kan vokse i de neste 10 årene. Vi hadde en veldig fin og hyggelig prosess med Ruben og Logicenters, og er fornøyd med å flytte inn i et nøkkelferdig nybygg i Vestby, sier Marianne Frydenlund, styreleder i Malomo 3PL AS.

 

Frydenlund forteller at de valgte Vestby ettersom det ligger 35 minutter fra Oslo, og at du stort sett kommer inn og ut av Oslo uten å sitte fast i kø.

– Vi så på lokaler i andre områder, men en helhetsvurdering på reisetid, avstand fra Oslo og pris, gjorde at Logicenters sitt bygg i Vestby ble det beste alternativet. Vi har også nærhet til Asko, Vinhuset og Vinmonopolets e-lager, sier Frydenlund, og avslutter: – Dette er svært viktig for vår satsning videre og vi gleder oss til å samlokalisere virksomhet fra Alnabru og Langhus, i et nytt lagerbygg av topp kvalitet.