– Å få åpne et fullbooket Quality Hotel Hasle Linie i Oslo er selve beviset på at folk vil og kan møtes igjen. Absolutt alt ved dette hotellet imponerer meg. Beliggenhet, de ansatte, lobbyen som ligner en katedral, alle de smarte løsningene og ikke minst den gode stemningen som oppstår når et hotell blir en del av et levende nabolag, sier Petter A. Stordalen, som sammen med hotelldirektør Sara Jensen og administrerende direktør i Höegh Eiendom Eirik Thrygg åpnet hotellet onsdag 25. august.

Pangstart 

Hotelldirektør Sara Jensen og teamet hennes har hatt en pangstart med innkvartering av fire ishockeylandslag som skal kjempe om én plass i Beijing-OL på nye Jordal Amfi de neste dagene.

– Det har vært en eventyrlig start og det er utrolig deilig å være ordentlig i gang. Nå gleder vi oss stort til å bli bedre kjent med alle naboene våre, og gi dem og alle som vil oppdage en ny del av Oslo de aller beste gjesteopplevelsene, sier Jensen.

Hotellet har 208 rom, restaurant og bar med uteservering, ni møterom og en storsal med kapasitet til 430 mennesker. Kunstnerne Marie Buskov og Anders Sletvold Moe står bak to unike veggmalerier i lobbyen og flere bilder i konferanseavdelingen. NENT og Sterk Helse holder også til i bygget som er tegnet av Ghilardi + Hellsten Arkitekter og eid av Höegh Eiendom og AF Eiendom.

Et nabolagshotell

– Dette er en stor dag for AF Eiendom og Höegh Eiendom som sammen eier HasleLinje. Vi er nå et viktig steg nærmere vår visjon om å skape et levende sted som begeistrer her på Hasle. Det har tatt oss ti år å komme hit vi er i dag og vi gleder oss over den herlige symbiosen av boliger, kontorer, handel, skole, barnehage, treningssenter og nå også endelig – et flott nabolagshotell som er åpent for alle hele døgnet. Vi er svært godt fornøyde med at Nordic Choice har valgt å satse sammen med oss på HasleLinje, sier Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom.