– Det har gått over all forventning med foodora market. Jeg satte veldig høye mål tidligere i år for vår dagligvarebutikk. Vi hadde rekordhøye tall allerede etter to uker. Nå akselerer vi kraftig fremover og åpner den tredje butikken, sier fungerende daglig leder i foodora, Carl Randers.

foodora markets tredje butikk har en strategisk plassering sentralt i Trondheim sentrum. Etableringen er en del av planen om å gi nordmenn tilgang til veldig rask hjemlevering av dagligvarer og teknikk. Flere butikker er planlagt åpnet i løpet av 2021.

Raskere levering

foodora market er butikken som endrer spillereglene for aktører innen dagligvare, da foodora med ambisjon om å kunne levere på 15 minutter. Nordmenn vil ha rask levering av dagligvarer, og selskapet har en solid infrastruktur som er klar for å implementeres raskt i hele Norge.

– Samtidig som vi utvider virksomheten forbedrer vi logistikken og senker leveringstiden. Vi kan levere nesten hva som helst på veldig kort tid. Nordmenn vil ha rask levering av dagligvarer, og nå sørger vi for at de får det enda raskere, fremhever Randers.

foodora market består av et tusentall produkter, og er et sortiment som stadig vokser da foodora knytter seg til flere aktører. I sortimentet finner du blant annet barneartikler som grøt, bleier, meieriprodukter, kjøtt og fisk, frukt og grønt og dyreartikler.