500 ansatte flytter inn i Q2 2023, da all virksomhet i Oslo samles på Valle.

– Statens vegvesen er veldig fornøyd med å ha inngått leieavtale i Valle Vision på Helsfyr. Etter 20 år på Bryn vender vi tilbake til kjente trakter, sier Tomas Miøen i Statens vegvesen.

Valle Vision er det tredje byggetrinnet av i alt fire på Valle. Prosjektet har byggestart til høsten. Bygget på 20.000 kvadratmeter fordelt på 14 etasjer blir et av Oslos mest moderne kontorbygg. Valle Vision sertifiseres BREEAM NOR Excellent.

Illustrasjon: Goldbox

En uformell og inviterende karakter

Statens vegvesen skal leie 3.–7. etasje og lager/ arkiv i kjeller.

– Vi ønsker Statens vegvesen velkommen til Valle Vision. Vi er glade for at en så viktig samfunnsbygger ønsker seg til Valle, sier Lars Erik Wogsted, Asset Manager i UNION Eiendomskapital.

I første etasje vil bygget ha hovedinngang fra toget med adkomstarealer med resepsjon og stor restaurant. Denne etasjen har en generøs amfitrapp ned til underetasje med større møterom og mingleareal som binder arealene sammen og kan ha sømløs sambruk.

Ved hovedinngangen er resepsjonen knyttet sammen med kafévirksomhet. Det er en klar intensjon om at plan 1 skal kunne brukes til uformelle møter og opphold gjennom hele arbeidsdagen, og vil bli innredet med variert møblering for ulik aktivitet.

To etasjer med fleksible arealer

Kontorlokalene i Valle Vision er utformet for å være inspirerende, praktiske og rasjonelle, med store vindusflater som sikrer lyse og gode arbeidssoner. Alle etasjer inneholder møterom, minikjøkken og garderober. Det legges det opp til inntil to etasjer med fleksible arealer, som skal ivareta endringer av arealbehov til leietakerne.