– St1 har allerede lang fartstid i disse lokalene. Vi trives godt her, så det var naturlig for oss å forlenge leieavtalen. Her ligger vi også nært kollektive knutepunkt som er viktig for de tilreisende som besøker oss. Vi ser nå spesielt frem til å ta i bruk lokalet etter oppussingen, sier Oscar Sandström, direktør for Nettverk i St1.

Eiendommen fra 2005 ligger tett på Skøyen stasjon og har direkte tilgang til buss- og trikk utenfor døren. St1 har vært leietaker i bygget siden 2012.
Kontrakten gjelder for fem nye år.

— Vi er glade for at St1 viser tillit til Entra og har valgt å forlenge leieforholdet med oss. Vi har hatt et godt kundeforhold fram til nå og vil også i forlengelsen stå på for at St1 skal forbli en fornøyd leietaker, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra ASA.