– Vi gleder oss til å komme til splitter nye lokaler hvor vi kan ta vare på kunder og kolleger og bli en del av familien i et dynamisk og innovativt miljø, sier partner i Geelmuyden Kiese, Margrethe Geelmuyden, som har ledet an i jakten på lokaler.

Toppetasjen i det trekantede bygget St Olavs plass 5 er et nytt påbygg på cirka 1.100 kvadratmeter som skal stå ferdig høsten 2022. Likevel flytter Geelmuyden Kiese til Tullinkvartalet allerede 1. september i år. Leiekontrakten er på 7 år.

– Entra tar godt vare på oss. Vi får tilbringe ventetiden i nabobygget Rebel, som også er del av Tullinkvartalet. Der møter vi opp med PC-en og kan slå oss ned i nyrenoverte og nymøblerte lokaler med utsikt over hele byen, sier Hans Geelmuyden.

Revitalisering av området

Tullinkvartalet er navnet på Entras omfattende utvikling og rehabilitering mellom Tullinløkka og St. Olavs plass. Området revitaliseres og aktiviseres med en miks av kontorleietakere, studenter og et rikt utvalg av serverings- og bespisningstilbud. Entras mål er å legge til rette for en mangfoldig bydel med variert arkitektur og en god blanding av nybygg og bevaring av eldre bygningsmasse, og skape et levende kvartal.

– Ved den pågående rehabiliteringen er det stort fokus på å etablere innovative og fleksible løsninger som er tilpasset den enkelte kunde. Vi ser frem til å ønske Geelmuyden Kiese velkommen som kunde på Tullin, og etter hvert inn i det ikoniske Erling Viksjø-bygget. Vi tror de vil passe godt inn og føle seg hjemme på Tullin, sier direktør for marked og eiendomsutvikling Tore Bakken i Entra.

En inspirerende møteplass

Entra legger opp til et inkluderende fellesskap mellom leietakere med fellesfunksjoner som auditorium, utstillingslokaler, og eget ølbryggeri.

– Kontoret skal være en trivelig og inspirerende møteplass der kunder og medarbeidere føler seg hjemme. I tillegg trenger vi fleksibilitet og lokaler tilpasset nye former for aktivitet. Teams-rom, auditorium og kanskje et bryggeri. Vi har faktisk trålet hele byen for å finne det vi ønsker oss. Tullin-kvartalet leverer både på fellesskap og fleksibilitet.

– Dessuten er St. Olavs plass, når all byggevirksomheten er ferdig, en av byens virkelige perler. Faktisk var det her Hans Geelmuyden og Jo Kiese startet Geelmuyden Kiese for 32 år siden, sier hun.

– En rebell vender hjem, er kommentaren fra Hans Geelmuyden.

GK holder i dag til på Solli plass og ønsket ikke å fornye leiekontrakten.