Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig og Storebrand Eiendom har inngått leieavtale for toppetasjene (6. – 8. etasje) i A bygget på Filipstad Brygge 1. Filipstad Brygge skal rehabiliteres og vil fremstå som et topp moderne kontorbygg med mange flere attraktive tilbud og vil være klar for innflytting høsten 2023.

– Simonsen Vogt Wiig har solid vekst, og ser frem til å flytte inn i nye moderne lokaler. Vi er stolte over å ha inngått leieavtale i det vi mener blir et av Oslos beste og mest moderne kontorbygg, med vekt på fleksibilitet og bærekraftige løsninger. Flyttingen og lokalene gjenspeiler vår strategi og vil gjennom tilrettelegging for nye arbeids- og samarbeidsformer, bidra til å utvikle oss videre som et av Norges ledende advokatfirmaer, sier Mona Søyland, managing partner i Simonsen Vogt Wiig.

Skal styrke byveven

– Storebrand Eiendom har en lang og god relasjon til Simonsen Vogt Wiig og er stolte av at de på ny har valgt Filipstad Brygge til sitt hovedkontor. Vi vil ikke bare tilrettelegge for et moderne kontorbygg, men også aktivisere gateplan og utomhusarealer for å styrke byveven mot den nye utviklingen som er planlagt på Filipstad, sier Ole-Jacob Damsund, leder utleie og marked.

De nye kontorene til Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig vil være på rundt 4.500 kvadratmeter og huse moderne kontorfasiliteter i tillegg til en stor møteromsavdeling. Advokatfirmaet vil ha tilgang til byggets fellesarealer med blant annet en stor takterrasse med utsikt mot Hovedøya, Nesodden, Bygdøy, Aker Brygge og resten av byen mot Ekeberg. Videre vil de ha tilgang til et stort felles auditorium, treningsrom, eksklusiv bedriftsrestaurant samt en rekke andre attraktive fellestjenester.

– Vi ser det som svært positivt at gårdeier tilrettelegger for at disse tjenestene er felles for byggets leietakere og det samsvarer godt med vår strategi om å tenke nytt vedrørende delingstjenester og andre bærekraftige løsninger avslutter Søyland.