Neonomics AS inngikk nylig en kontrakt om kontorlokaler på cirka 2.500 kvadratmeter i VIA.
– Vi har vokst raskt, og har sett etter et nytt hovedkontor i Oslo. Vi hadde mange krav: vi ønsket en perfekt beliggenhet i byen, et stort kontorlokale for vårt voksende selskap, en ny bygning som kan imøtekomme våre sikkerhets- og tekniske behov, et sted som gir store fordeler for ansatte som kantine, treningsfasiliteter og mer. Vi er glade for å si at kravene våre er oppfylt i VIA, og vi gleder oss til å flytte inn i 2022, sier Tine Benedicte Lia, Office Manager i Neonomics.

Neonomics er et fintech-selskap med hovedkontor i Oslo som utvikler løsninger innenfor Open Banking. Selskapet tilbyr blant annet et standardisert grensesnitt for initiering av betalinger og henting av kontodata hos europeiske banker.

Foto: Sebastian Elofsson

Huser juss, bank og finans

VIA ligger i Oslos businessdistrikt og skal huse noen av Norges største aktører innen bank, finans, jus, eiendom og rådgivning.

– VIA har allerede mange leietakere innen bransjer som juss, bank og finans, og vi gleder oss over at også selskaper innen IT-segmentet ønsker seg til oss, sier Nina Westby Ranum, eiendomssjef i VIA.

Bygget blir en kombinasjon av moderne kontorer, kontorhotell, servering, handel og helsetilbud når lokalene åpner til høsten.Blant de mange nye tilbudene åpner foodcourt VIA Village som vil by på street food fra ni ulike matboder i en innbydende atmosfære.

Schmidt Hammer Lassen Arkitekter er arkitekt for bygget, som eies 50 prosent av Storebrand og 50 prosent av Aspelin Ramm.