I løpet av første kvartal er nye avtaler landet for Stadionparken med etablering av Europris høsten 2021 og SATS januar 2022.
– Med Europris og SATS er vi veldig glade for å få flere sterke ankerleietakere til Stadionparken, og er sikker på at dette vil bidra til å styrke både senteret og Hinna Park. Med en god miks av allerede etablerte dagligvarer hvor både Rema 1000 og Helgø Meny nå har åpnet i flotte nye lokaler, Vinmonopolet, lokale og kjedetilknyttende butikker, samt de kommende konseptene vil kundene på Stadionparken få dekket sine hverdagsbehov, aier Hans Henrik Holck, eiendomssjef i Scala Eiendom.

SATS sitt nye treningssenter blir på 1.500 kvadratmeter med en gruppetreningssal og oppsett for Inndoor Running, en stor apparatpark og funksjonelt utstyr.
Europris etablerer sin nye butikk som blir over 1.700 kvadratmeter i samme del og vil komplementere dagligvarehandelen på senteret som destinasjonsbutikk.

Hinna Park i sterk utvikling

Stadionparken som bydelssenter omsetter i dag for rundt 350 mnok med primærmarked i vekstområdene Hinna og Jåttåvågen i Stavanger.  Med over 13.500 arbeidsplasser og 17.000 innbyggere innenfor 5 minutter kjøring fra senteret vil Stadionparken kunne tilby et bredere dagligvare- og tjenestetilbud til fastboende og arbeidspendlere.

– Hinna Park er i sterk utvikling, og Stadionparken skal derfor sørge for å være rustet for både eksisterende og nye brukere av området, avslutter han.