Fjordpiren blir fylt med ny aktivitet, og Norsk Olje og Gass er først ut. Elisabeth Brattebø Fenne, direktør for organisasjon og arbeidsliv i Norsk Olje og Gass, tar med seg 47 medarbeidere til Fjordpiren i Hinna Park.

– Hinna Park og Fjordpiren er den perfekte beliggenheten for oss. Vi ligger i knutepunktet midt mellom alt og, beliggenheten gjør oss tilgjengelig for alle våre medlemmer. Medlemmene våre vil ha kort vei til oss uansett om de holder til på Forus eller i Stavanger sentrum. Her kan også ansatte velge mellom sykkel, tog, buss eller bil, sier hun.

Bransjeforeningen Norsk Olje og Gass er en interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for oljeselskaper og leverandørbedrifter knyttet til oljevirksomheten på norsk kontinentalsokkel. De arbeider for å videreutvikle en konkurransedyktig olje- og gassindustri i Norge.

Mye å glede seg til

– For min egen del skal jeg investere i el-sykkel og regntøy. Nå har jeg sagt det til deg, så nå må jeg faktisk gjennomføre prosjektet om å sykle til jobb, sier Fenne lattermildt inn.

– I tillegg har Hinna Park flere kvaliteter som vi verdsetter, som gjorde valget enkelt – nærheten til fjorden, flotte omgivelser, og nydelig utsikt gleder jeg meg veldig til, fortsetter hun.

Elisabeth Brattebø Fenne, direktør for organisasjon og arbeidsliv i Norsk Olje og Gass, og Salgs- og markedssjef i Hinna Park, Kjetil Haver.

 Det er her oljeeventyret startet

Norsk Olje og Gass har flere medlemsbedrifter som allerede sitter i Hinna Park, og får derfor en stor fordel av å kunne sitte tett på dem.

– Her kommer vi tettere på og kan møtes til lunsj på Ostehuset eller drøse i kantinen. For våre ansatte vil det også være positivt at det er et miljø i Hinna Park slik at det er muligheter for å omgås sosialt på arbeidsstedet før eller etter kontortid, sier Fenne.

Salgs- og markedssjef i Hinna Park, Kjetil Haver, er godt fornøyd med sin nye leietaker.

– Vi er veldig glade for å få Norsk Olje og Gass her til Hinna Park. Vi synes det er ekstra stas sett opp mot historien her. Det er jo her i Jåttåvågen oljeeventyret startet, så de passer perfekt inn i clusteret med oljebedriftene som allerede holder til her, avslutter han.