1. februar overtok Utlendingsdirektoratet (UDI) nærmere 16.000 kvadratmeter i Valle View i Oslo. Nærmere sommeren flytter konsulentselskapet NIRAS inn i 12. etasje.

– Vi ønsker NIRAS velkommen til Valle View og vi er svært godt fornøyde med å få inn NIRAS som leietaker og tror at deres virksomhet vil bidra til å skape et mangfold i bygget. Det pågår flere interessante prosesser med aktuelle leietakere i Valle View og vi forventer at de ledige lokalene i Valle View vil fylles opp med flere spennende leietakere, sier Eirik Yttervik, Head of Sales and Marketing i NCC Property Development Norge.

Les mer – UDI til Valle View

NIRAS startet sitt søk etter nye lokaler i slutten av september 2020 og etter flere runder med evaluering av flere ulike prosjekter og påfølgende forhandlinger, tok de nylig beslutningen om å flytte fra Kongens gate til Valle View.

Tett på kollektivknutepunkt

– Vi ønsket nye og effektive lokaler som med en sentral beliggenhet. Valle View ligger like ved kollektivknutepunktet Helsfyr og fremstår derfor som attraktivt for oss, sier daglig leder Theis Tarp Rasmussen i Niras Norge.

NIRAS er et skandinavisk konsulentselskap med mer enn 50 kontorer i rundt 30 land i Europa, Asia og Afrika. Selskapet har spesialisert seg på ingeniøroppgaver og profesjonelle rådgivningstjenester. NIRAS er opprinnelig en danske bedrift som har transformert seg til en skandinavisk bedrift med et globalt avtrykk.