Padelkjeden «Just Padel» har signert intensjonsavtale med Hellerudsletta Eiendom om å bygge et padelsenter på 6.000 kvadratmeter, og i påvente av det nye bygget flytter Just Padel inn i underetasjen på konferansesenteret X Meeting Point allerede nå i mars – i det som blir en hall på 2.000 kvadratmeter med 7 baner.
– Dette vil bli det råeste og mest påkostede senteret i Norge, og vi gleder oss noe helt enormt. Senteret vårt i Kristiansand har fått en veldig bra mottakelse og vi ønsker at hele Norge skal få prøve denne fantastiske sporten, sier en padelfrelst Jesper Mathisen. Den tidligere fotballspilleren og nåværende fotballeksperten er selv en av fire eiere i Just Padel.

Tidligere fotballspiller, Ole Martin Årst er også med på eiersiden i Just Padel, og har i likhet med Mathisen blitt hektet på padel.

– Det som er så unikt med denne sporten er at den passer for alle. Det er lavterskel og alle får en mestringsfølelse fra første sekund, sier han.

Toppet lag

Med seg på laget har de Eimund Tharaldsen, som tidligere har bygget opp kjedene Leo’s Lekeland og Lucky Bowl. Sistemann i gjengen er Jesper Dønnestad Brandt, som blant annet har bygget opp Normal-kjeden i Norge.

Ole Martin Årst, medeier Just Padel Norge, Einar Sørland, daglig leder Hellerudsletta Eiendom, Eimund Tharaldsen, medeier Just Padel Norge, Jesper Dønnestad Brandt, medeier Just Padel Norge, og Jesper Mathisen, medeier Just Padel Norge.

– Byggingen av et nytt senter er i planleggingsfasen, og frem til storstuen er på plass flytter vi inn i flotte lokaler på samme adresse som X Meeting Point. Gjestene vil finne oss i underetasjen av konferansesenteret i en hall på 2.000 kvadratmeter, og vi åpner i mars. Vi planlegger også et antall golfsimulatorer i tilknytning til padelsenteret, sier daglig leder i Just Padel, Eimund Tharaldsen.

Gode synergier

Beliggenheten på Hellerudsletta har de veldig stor tro på.

– Vi har i lang tid jaktet en mulighet for padel i området rundt Oslo, og endelig fant vi det vi jaktet på. Det er veldig mange fine synergier med de andre leietakerne på eiendommen. X Meeting Point med sine arrangementer og eventer gleder vi oss til å samarbeide tett med. I tillegg ligger det flotte hotellet, Moxy Oslo, med over 300 rom på samme eiendom, fortsetter Tharaldsen.

– Vi ser veldig frem til å få på plass Just Padel i våre lokaler, de er en seriøs aktør som kommer til å passe veldig godt inn hos oss og vil underbygge vår visjon om å utvikle oss som en enda mer komplett opplevelsesarena, også innenfor idretten, uttaler Einar Sørland, daglig leder av Hellerudsletta Eiendom.