Ö Parkkvartalet er et stilrent fullservice konsept med svært høye materialkvaliteter.

– Ö Parkkvartalet er tuftet på en hybridmodell der leie av lokaler og medlemskap i kontorfellesskap tilbys på samme adresse. Vi kan dermed både tilby større selskaper tilgang på møtefasiliteter etc. etter behov samt tilby en fleksibel medlemsmodell til mindre selskaper. Vi får utnyttet felles fasiliteter mer effektivt og selskaper kan leie disse etter behov. Etter suksessen i Parkkvartalet vurderer vi Ö på flere av våre andre kontorlokasjoner i Oslo. Hvis ting går etter planen, blir en etablering på Indekshuset neste prosjektet ut, sier Jørgen Christoffer Flaa som er kommersielt ansvarlig for Ö avdelingene i Oslo.

For Höegh Eiendom har dette stor betydning internt, adressen var der familiebedriften startet sin shippingvirksomhet. Parkkvartalet består av tre bygg i Parkveien 53–55 som nå henger sammen med fullservice konseptet Ö i første etasje.

Vurderer å utvide

Ö er et relativt nystartet kontorfellesskap som nå teller tre avdelinger. Ineriørkonseptet og bransjeorientering blir tilpasset til lokalmarkedet. I Parkkvartalet satses det blant annet mot konsulentbransjen, advokater og finansrelaterte virksomheter.  På alle Ö lokasjonene er det i tillegg café og personalrestaurant, gode garderobefasiliteter og store møteromsfasiliteter. Det er også mindre fokus på sosiale aktiviteter, men heller satset på god eiendomsdrift og at alt er lagt til rette for en enkel arbeidshverdag.

– Vi har opplevd en fantastisk mottakelse av vårt konsept her i Parkkvartalet og er nå fult utleid – før den siste kontorstolen er montert opp. Så vi ser allerede nå på en mulig utvidelse i Parkkvartalet. Det er kombinasjonen av gode kvaliteter, fleksibilitet, tilleggstjenester og høy grad av service som gjør at vi treffer godt i dette markedet. Og ikke minst, vi kan «eiendomsfaget» så for Höegh Eiendom var det helt naturlig å satse på et eget kontorfellesskap som vi selv drifter, sier Andreas Aichberger, salg- og markedsansvarlig for Ö Oslo