I 2017 flyttet Elektroimportøren AS inn i 6.200 kvadratmeter store lokaler hos Bulk Infrastructure i Vestby. Med stadig økende kundemasse og omsetning trenger selskapet nå enda mer plass og har inngått ny leieavtale på ytterligere cirka 6.000 kvadratmeter.

– Vi opplever en sterk vekst både i antall kunder og omsetning, og har et stort behov for å utvide, sier Andreas Niss, daglig leder hos Elektroimportøren.

Rigget for vekst

Når det nye bygget står ferdig i 2021, vil Elektroimportøren AS ha totalt 12.000 kvadratmeter lagerareal og kontorer til rådighet i Vestby.

– Vi er strålende fornøyde med våre lokaler i Vestby i dag, men med den veksten vi har, trenger vi større lager. Bulk Infrastructure er løsningsorienterte og har tilrettelagt slik at vi kan utvide dagens lager med et nytt og tilhørende kontorer som føres opp vegg i vegg med dagens lager. Det nye bygget vil stå ferdig neste år. Bygget vil gi oss stor fleksibilitet i fremtiden her i Vestby, sier Niss.

Har 3 tomteområder i Vestby

– Vi er glade for at vi kunne tilby Elektroimportøren en utvidelse i Vestby. Det er viktig for oss å være løsningsorienterte og finne gode og fleksible løsninger for våre kunder slik at de skal kunne vokse, sier Dag Klem i Bulk Infrastructure.

Vestby Næringspark ligger i Oslos sørlige logistikkområde. Tomtene gir god tilgang til motorveien E6 med forbindelser til Oslo (43 km), Moss (20 km), Sverige (80 km) og Nord-Europa. Bulk Infrastructure, som har utviklet området, har bygget flere industribygg i Vestby, for selskaper som Leman Norway, Nille, Iron Mountain, Synnøve Finden og Vinmonopolet.

– Vi har 3 tomteområder i Vestby og opplever stor aktivitet. Området oppfattes som attraktivt for flere, da området har en strategisk god beliggenhet til transportveier som E6 og infrastruktur fra Moss havn, sier Klem.