Agera Akselator, Cantor, Navigio, Advokatselskapet Seland Orwall og Implement er nye leietakere i Parkkvartalet.

– Det har vært veldig gøy å bli bedre kjent med de ulike selskapene og de vil alle passe veldig godt inn det nye kontorkonseptet vårt i Parkkvartalet. Visjonen vår for Parkkvartalet er å skape et miljø for selskaper som ønsker en mer fleksibel kontormodell. Vi har blant annet flere arbeidsplasser og møterom som kan leies ved behov i byggets første etasje, perfekt for selskaper som ønsker fleksibilitet eller er i en vekstfase, sier Hans Olav Johannessen i Höegh Eiendom.

Andreas Aichberger og Hans Olav Johannessen.

Et spennende servicekonsept i moderne lokaler

Parkkvartalet består av tre bygg i Parkveien (53–55) og det var her eiendomseventyret i Höegh startet i 1952. Over 70 år senere er det fortsatt hovedkontoret til Höegh Eiendom og nå pusses det opp, for å kunne tilby leietakere større grad av fleksibilitet. De tre byggene får et sammenhengende fotavtrykk og skal tilby arbeidsplasser til selskaper fra 1–50 ansatte.

Første etasje vil bestå av et fullservice kontorfellesskap som har fått navnet Ö. Her blir det god aktivitet med kafé, personalresturant, ulike kontorer, minglesoner, treningsrom og en attraktiv bakgård – her skal du glede deg til å komme på jobb. Møterom, bil og sykkel kan enkelt bookes elektronisk.

– Konseptet bygger på deling, fleksibilitet og høy servicegrad, som ser ut til å treffe bra i markedet. Målet er at Parkkvartalet blir en unik kombinasjon av en historisk eiendom med et spennende servicekonsept i topp moderne lokaler. Et pluss er det at Höegh Eiendom selv sitter på lokasjonen, så her får man ikke bare én husvert – men Höegh er med på teamet, sier Andreas Aichberger som leder salgsarbeidet i Ö Parkkvartalet.