Eiendomsfondet Pareto Eiendomsfelleskap har signert flere leiekontrakter for sine logistikkbygg i Vestby, Berger og Gardermoen.

I Vestby har fondet signert kontrakt med logistikkoperatøren Ramberg for bruk av cross-dock-terminal på Fugleåsen 5 i Langhus. Eiendommen har tidligere vært brukt av DSV, som flytter til et nytt bygg i Vestby i løpet av september 2020. Eiendommen blir Rambergs nye hovedlokasjon i Norge.

I juni 2019 kjøpte Pareto Eiendomsfelleskap Toveien 28 i Vestby. Eiendommen, som er på 30.000 kvadratmeter, har blant annet leietakere som DHL og Contera/Right Price Tiles. Etter transaksjonen var det rundt 10.000 kvadratmeter ledig areal. Etter å ha gjennomført flere oppgraderinger, har Pareto nå leid ut 8000 kvadratmeter til Pluss+/Sprell, Eurofusion og Procurator.

I Gneisveien 32 på Berger har CBK signert en kontrakt på lager på 3700 kvadratmeter, mens i Bonntjennsvegen 9 på Gardermoen har SG Finans leid 1000 kvadratmeter.