– Vi har vokst ut av våre nåværende lokaler og vi er nå på plass i store og nyoppussede lokaler i Dronning Mauds gate 10 i Vika, sier Bjørn R. Grepperud, daglig leder i Insenti.

Bygget har gjennomgått en totalrehabilitering, og fremstår moderne.

– De siste årene har vi hatt en god etterspørsel etter våre tjenester, og antall ansatte har økt fra 37 i 2015 til dagens nivå på 60 ansatte. Økningen i antall ansatte har medført behov for større lokaler, og vi begynte derfor å se etter nye lokaler i fjor høst. Etter en prosess med flere tilbydere, valgte vi til slutt å inngå en tiårs leieavtale med Vestre Vika DA. Med flyttingen til Dronning Mauds gate får vi moderne og representative lokaler tilpasset vårt behov i dag og med rom for fortsatt vekst, sier Grepperud.

Beliggenhet er viktig

Bygget er oppført i 1968, og er sentralt beliggende i Vika med adkomst både fra Dronning Mauds gate, Munkedamsveien og Ruseløkkveien, og er på totalt cirka 12.000 kvadratmeter.

– Vi har lagt vekt på at lokalene har god tilgang til offentlig kommunikasjon og lett tilgjengelige for både ansatte og kunder, avslutter han.