Biltema investerer sterkt i utbygging av nye bærekraftige konseptvarehus og kjedens neste varehus åpner i Oppdal 3. oktober. Dette blir Biltema sekstisyvende varehus i Norge, og blir det mest moderne og flotteste hittil ifølge Biltema. Det nye varehuset er lokalisert I Bjørkmovegen 6, langs E6 i Oppdal.

– Vi gleder oss veldig til å åpne dette fantastiske varehuset i Oppdal. Vi har blitt tatt veldig godt imot av både lokale politikere og befolkningen, og gleder oss nå veldig til å få åpnet døra, sier Dag H. Bergby, daglig leder i Biltema Norge.

Fokus på miljø

– Dette er et bærekraftig bygg som har bergvarme som energikilde. Konseptvarehuset er på 6.000 kvadratmeter og har hele Biltemas fullsortiment med over 19.000 varer. Med hentelager, selvscanningskasser, brede og oversiktlige handlegater, stor parkering, sykkelparkering – og ikke minst populære Biltema cafe, er det nye varehuset særdeles kundevennlig, sier Bergby.

Varehuset vil også ha søndagsåpent, med matservering i hele åpningstiden.

– I over 50 år har vi utfordret markedet og presset priser på reservedeler, tilbehør og verktøy. Biltemas grunnvisjon – å skape en rikere fritid for kundene våre med gode produkter til riktig pris. Med over 19.000 artikler innenfor åtte produktområder har vi i dag et av landets bredeste vareutvalg. Norge har i dag 66 varehus fra Kristiansand i sør til Alta i nord, avslutter han.