– Hva er din favorittbutikk i Oslo sentrum og hvorfor?

– Det er veldig mange muligheter, men Gutta på Haugen må det bli. Jeg er spesielt glad i å lage mat, og her finnes det masse spennende råvarer og kompetente, hyggelige ansatte som gir meg gode råd og tips.

– Hvordan bruker du byen privat?

– Vi har jo en by som kan tilby «alt». Jeg velger å bruke byen til opplevelser både innenfor kultur og matscenen. I tillegg liker jeg også å bare sette meg på en café og suge til meg atmosfæren rundt meg.

– Hva savner du?

– Jeg savner bedre båtforbindelse mellom Sørenga og Filipstad. Dette er Oslofjordens minst brukte kollektivfelt som burde utnyttes mye bedre.

– Hva bør byen ha mer og mindre av?

– Jeg tenker vi kan åpne for mer nisjebutikker og mindre av sparkesykler i bybildet.

– Hva skulle aldri vært bygd eller gjort?

– Jeg tenker at utbyggingen av Sjursøya slik den fremstår i dag, aldri burde ha vært realisert. Dette er en indrefilet av byens fasade mot sjøen som kunne ha løftet byen flere hakk.

– Hva er din favoritt restaurant, kafé eller bar?

– Det er vanskelig å velge kun en, Oslo har så mange godbiter å velge mellom! Et sted jeg ofte trekkes mot er Festningen Restaurant ved Akershus festning. Her nyter jeg alle årstider, både inne og ute, med herlig utsikt, god mat og hyggelig betjening.

– Hva er ditt beste Oslominne?

– Ettersom jeg er født og oppvokst utenfor Oslo, er den årlige førjulsturen til Oslo sammen med min mormor som guttunge et minne jeg har med for alltid. Vi tok toget inn til byen, shoppet julegaver på Steen & Strøm og avsluttet med napoleonskake på caféen der i 6. etasje.