Gjennom «Rise with Sodexo» tilbyr Sodexo kontorappen «Senion at Work» for eiendomsmarkedet og kunder med større kontorer.

– Den spesielle situasjonen vi har opplevd de siste månedene forårsaket av korona-epidemien har endret totalt måten vi jobber på. Kontorer har blitt helt eller delvis stengt, og mange har blitt tvunget til å jobbe hjemmefra for å redusere smittespredningen. Når ansatte nå begynner å komme tilbake til arbeidsplassene sine, stilles det nye krav og forventninger til kontormiljøene. Virksomheter ser på hvordan de kan skape miljøer der de ansatte føler seg både trygge og produktive. For å dekke disse nye behovene tilbyr Sodexo den smarte kontor-appen Senion at Work, sier Thomas Havnegjerde, administrerende direktør i Sodexo Norge.

Avansert teknologi skal hjelpe de ansatte

En måte Senion at Work skal hjelpe ansatte er gjennom å visualisere hvilke rom og overflater som har blitt brukt gjennom dagen for å unngå smittefare. Løsningen kan installeres i løpet av et par dager og er for tiden installert på Sodexos hovedkontor i Oslo og Stockholm.

– Avansert teknologi som enkelt hjelper den ansatte i arbeidsdagen gjør at arbeidsplassens funksjon endres i raskt tempo. Senion, et av selskapene i akseleratorprogrammet Sparx, tilbyr akkurat den innovative plattformen som vi og markedet trenger i dag og i morgen, sier Havnegjerde.

– Vi tror at mange av Sodexos kunder erkjenner at samarbeid og spontane møter mellom kolleger bidrar til innovasjon og vekst. Akkurat nå diskuteres det hvordan man trygt kan komme tilbake til kontoret. Vi er utrolig glade for at Sodexo valgte Senion at Work som en digital løsning for å muliggjøre dette, sier Christian Lundquist, VD Senion AB.