Henrik Ibsens gate 42 er et av de helt nye sentrene. Rett ved Nationaltheatret og Det Kongelige Slott ligger Henrik Ibsens gate 42, midt i et veletablert og sentralt strøk, men likevel ærverdig og rolig. Flere selskaper flyttet inn rett etter at løperen ble rullet ut.

– Selv om vi legger stor vekt på design og interiør, er det ikke det som gjør Evolve til hva det er i dag – det er menneskene som jobber der, sier daglig leder Marianne Wollan.

Bygården fra 1876 er totalrenovert, og er i dag et moderne sted å jobbe. Bygget har 5 etasjer inkludert kjeller. Allerede ved inngangspartiet legger man merke til at det er lagt mye omtanke i oppussingen av bygget.

– Her er det gjennomgående detaljer i taklamper, fargevalg og spreke tapet. Den originale trappen som strekker seg opp til 4. etasje er også vakkert restaurert, sier hun.

Henrik Ibsens gate 42 er ifølge Wollan utvilsomt et senter med spennende løsninger.

– Vi har tatt et steg videre innenfor kontorfellesskap. Blant annet kan leietakerne benytte seg av et podkast-/videorom, takterrasser, stillerom, teamrom og åpne arenaer, sier hun.

– Vi har lagt stor vekt på utviklingen av ulike soner. Det er viktig med arbeidssoner og sosiale soner, slik at man kan jobbe i flyt innenfor de samme veggene, forsetter Wollan.

Delingsøkonomi og kompetanseutveksling

Kontorlokalene til Evolve Business Space kan tilpasses enhver bedrift, derfor benytter både enkeltmannsforetak og globale selskaper seg av deres tjenester.

– Delingsøkonomi og kompetanseutveksling er noe av kjernen til coworking. Muligheten for å sitte sammen med andre spennende selskaper og dele erfaring og ideer på tvers av bransjer, er givende for alle parter og ikke minst nyttig, mener Wollan.

– Konseptet vårt er at alle fasiliteter inngår i månedsleien, inklusiv bruk av alle våre sentere fra Oslo til Porsgrunn. Slik kan leietakerne våre jobbe i flyt, og få full utnyttelse av hva Evolve kan tilby, avslutter hun.