– Vi i Talkmore gleder oss til å flytte inn i vårt nye, miljøvennlige hjem med masse lys og samhandlingsmuligheter. I Karvesvingen 5 skal vi løfte et ungt og kreativt arbeidsmiljø til nye høyder. Det vil selvsagt komme kundene våre til gode også, sier John Sebastian Schmidt Slørdahl, administrerende direktør i Talkmore AS.

Karvesvingen 5 er Oslos første smartbygg og er i ferd med å bli en hub for teknologi- og IT-selskaper. Øvrige leietagere i bygget er Atea, Schindler AS, Ö, Signify, Convert Group, Com4 og Brother.

– I Talkmore jobber vi agilt og samarbeider tett på tvers av fagområder. Våre nye lokaler vil gjøre det enda enklere å samarbeide. Dette nye, miljøvennlige bygget er vi sikre på at de ansatte vil trives i og være stolte av, fortsetter Slørdahl.

 Nesten fullt utleid

– Det er gledelig at så mange selskaper har fått øynene opp for det spennende bymiljøet vi har fått på plass på HasleLinje. Vi er veldig stolte av Karvesvingen 5, som er Breeam excellent sertifisert, og full av smarte og miljøorienterte funksjoner. Vi er også godt fornøyde med at bygget så og si er fullt utleid allerede med tanke på den tøffe konkurransesituasjonen i området med mange nye næringsbygg på vei opp. Vi skiller oss imidlertid ut med et nærmest ferdig utviklet område og et smartbygg som gir selskaper noen spennende muligheter, sier en fornøyd utleiesjef Cecilie Bruusgaard.