– Vestre Svanholmen 12 er kanskje det fineste bygget vi har når det kommer til innredning og materialvalg, og vi er godt i gang med å konvertere det fra enbrukerbygg til et spennende og kreativt flerbrukerbygg. Dette har gitt raske resultater, og i løpet av årets første måneder er det signert fire kontrakter med nye leietakere, sier Rolf Aarthun, daglig leder i Seabrokers Eiendom.

Det blir lagt til rette for løsninger som skal stimulere til samhandling på tvers av bedrifter. I tillegg til et coworking-miljø med mindre leietakere som kan få en fleksibel plug-and-play-løsning.

– Tanken er at dette bygget skal bidra til nytekning og skape synergier mellom ung og voksen teknologi. Dette blir det virkelig med både Dolphin Drilling, KVS Technologies, Terratec og Misc Games som nye leietakere. Vi håper at leietakermixen her vil bidra til samme gode synergier som vi har sett i teknologibygget Vestre Svanholmen 4, sier Aarthun.

Dolphin Drilling flytter fra Tananger og skal leie en hel etasje i Vestre Svanholmen 12. KVS Technologies, Terratec og Misc Games flytter fra andre lokasjoner på Forus.

«Seabrokersfleksibiliteten»

– Våre kunder kan se frem til en langsiktig huseier som er «hands on» og som verdsetter fornøyde leietakere. Vi har flere eksempler på leietakere som har vært med oss fra dag én og som har opplevd «Seabrokersfleksibiliteten» når det gjelder opp- og nedjusteringer av leieareal i takt med markedet. Byggene våre er driftet og forvaltet av Seabrokers Services, som gjennom lang erfaring bidrar til nettopp dette, sier Aarthun.

I Vestre Svanholmen 12 er store områder av den første etasjen i spansk marmor på gulvene, i tillegg til en lys og innbydende kantine med utsikt over golfbanen på Forus. Bygget har også et romslig treningsstudio med et bredt utvalg treningsapparater. Den monumentale trappen i midten av bygget forbinder sømløst byggets tre fløyer. På den store takterrassen kan ansatte nyte kaffen fra byggets egen baristasone.