Elektrogiganten Elkjøp presenterte nytt konsept med fokus på kundeopplevelser. Møbelkjeden JYSK kunne ønske velkommen til sin største butikk på Østlandet.

– Vi har nå bygget butikk på Hvervenmoen siden 20. januar og har gledet oss veldig til å vise den frem! Butikken er av det aller nyeste konseptet med vekt på kundeopplevelser, med mange store skjermer og fristende produkter i levende omgivelser. De ansatte har jobbet hardt den siste tiden for å skape en ny flott arbeidsplass, og er mer enn klare for å vise det ypperste innen elektronikk, sier Røed, som også er daglig leder for Elkjøp på Gol, Ål og Voss.

Han er svært fornøyd med de nye lokalene: – Lokalet er skreddersydd og meget bra utformet av AKA, og overlevert med høy kvalitet og finish. Asker Entreprenør med Sindre Prestmo Larsen og Ragnar Øye har vært enestående i sin tilrettelegging og sin løsningsorienterte holdning, sier han.

Et attraktivt handelsområde

Elkjøp og JYSK sine nye varehus på Hvervenmoen har begge et areal på 2.000 kvadratmeter, som er en økning på mellom 500–600 kvadratmeter for begge aktører.

– Med flere av de store retail-aktører samlokalisert, er Hvervenmoen et attraktivt og effektivt handelsområde som er levedyktig i lang tid fremover, mener Elkjøps daglig leder. Elkjøp, JYSK, XXL og Megaflis fyller nå det nye handelsbygget til AKA – bare åpningen av Megaflis gjenstår.

Den største på Østlandet

Etableringssjef Lars Petter Christensen i JYSK er også fornøyd med beliggenheten i næringsparken, og forteller at Hønefoss-butikken har blitt den største på Østlandet og en av de største i hele landet – en såkalt XL-butikk: – Den har et bredere utvalg enn hos en tradisjonell JYSK-butikk, både når det gjelder møbler og øvrige varer.