Den nye restauranten har åpnet i Ivan Bjørndals gate 25 på Lilleborg torg. Lokalet har gjennomgått store forandringer og fått et lekent uttrykk.

– Vi ønsker at Villa Tivoli skal være del av og gi en stemningsfull nabolagsfølelse, som de italienske pizzeriaene i Napoli er kjent for. Alt interiøret er bygget på stedet, bortsett fra det vi har funnet på et deilig antikkmarked i Brussel. Det morsomste på Tivoli er de to plassbygde, store, røde og hvite måneraketter inspirert av tegneserien Tintin. De er nesten verdt et besøk i seg selv, sier Kjersti Gjesdal i Villa Paradiso.

Målet er å bli et samlingssted for områdets mange småbarnsfamilier. Med både hverdagsmiddager, bursdagsfeiringer, dåp, konfirmasjon, bryllup og andre selskaper.

– Men for all del – man er hjertelig velkommen uten barn også, sier hun.

 Den autentiske pizzaopplevelsen

Den nye Villa Paradiso ligger langs Akerselvens bredder, med stor uteservering om sommeren.

– Vi skal servere den autentiske napolitanske pizzaen vi er kjent for og kommer i første

omgang til å holde åpent fredag kveld, lørdag og på dagtid på søndager, i tillegg til selskaper og større reservasjoner de øvrige dagene. Når sommeren nærmer seg åpner vi den fantastiske uteserveringen, og blir en oase. Mange i nabolaget kjenner oss nok fra våre andre restauranter, men vi gleder oss til å introdusere den autentiske pizzaen og stemningen til nye besøkende, avslutter Gjesdal.