Via Vika er et av de største og mest påkostede nybyggsprosjektene i Oslo. Når dørene åpner sommeren 2021 skal leietakerne få et lunsjtilbud som matcher omgivelsene. Fursetgruppen, konsernet bak blant annet stjernerestauranten Maaemo, Grand Café og Festningen Restaurant, skal sikre at de kulinariske fristelsene som serveres på huset er av ypperste kvalitet.

– Vi har høye ambisjoner for Via, og vi ønsker å gi leietakerne våre en lunsjopplevelse som ingen i Oslo kan matche. Fursetgruppen er en naturlig samarbeidspartner. De skal sørge for et uslåelig mattilbud for leietakerne. Maten skal være næringsrik, variert og velsmakende, sier Frode Rønne Malmo, som sammen med Enza Mola Sundbye er ansvarlig for utleie av handelslokalene i Via-prosjektet.

Lokalet skal leve utover kjernetid

Via Vika eies og utvikles av Aspelin Ramm og Storebrand. Eierne har høye ambisjoner for bygningskvalitet, opplevelse og bærekraft. Lunsjlokalene skal derfor ikke stå tomme utenom kjernetiden, men gjøres tilgjengelig for utleie til arrangementer og seminarer, også for utenforstående. Det vil også legges til rette for frokostservering.

– Vi er veldig stolte av å få tilby vår bredde av kompetanse innen ulike måltidsløsninger til Via. Gjennom vår stolthet for faget vil vi skape inspirerende og stemningsfulle matopplevelser, samtidig som vi ivaretar kravene som stilles til bærekraftig drift, sier Cecilie Grøsland, daglig leder i Furset kantine.

– Godt mattilbud er svært viktig for våre medarbeidere. Det er derfor en gledelig nyhet at Fursetgruppen skal stå bak lunsjtilbudet i Via! Vi har allerede gode erfaringer med Fursetgruppen gjennom en rekke interne og eksterne arrangementer, sier Anne Therese Bogen, HR-sjef hos Thommessen som flytter advokatkontoret til Via Vika.