Powerhouse Telemark er tegnet av arkitektkontoret Snøhetta, og blir ett av verdens mest energieffektive bygg når det står ferdig i juni 2020. CNN Style omtalte nylig bygget som et av ti bygg det stilles størst forventninger til i verden inneværende år.

Powerhouse Telemark skal produsere mer energi enn det forbruker gjennom et livsløp på 60 år. Hver eneste detalj i prosjektet er grundig vurdert med hensyn til miljøregnskapet.

– Det var avgjørende for oss å finne en samarbeidspartner som kan levere bærekraftige løsninger også når det gjelder mat, sier CEO i R8 Property, Emil Eriksrød.

4Service tilbyr mat laget fra bunnen, og av sesongens råvarer. Dette gir både økt helsegevinst og arbeidsglede for gjester og ansatte.

– Det har blitt enda viktigere å levere bærekraftig mat, der økologi og lokale produsenter prioriteres. For å bidra til helse og bærekraft er våre måltidskonsepter fremtidsrettet og utviklet i tråd med hovedsatsingen, sier Marius Pedersen, direktør salg og marked i 4Service.

Personlig teknologi

4Service satser på teknologi og innovasjon for å styrke den personlige servicen.

– Vi ønsker å sette ny standard i egen bransje, og opplever at kundene våre setter stor pris på dette, sier Pedersen.

En spesialutviklet app vil tilrettelegge for enkel betaling av lunsj og bestilling av personlige og praktiske tjenester, som rens av skjorter, møtemat og andre behov som dukker opp.

– Vi har som målsetting å levere et servicenivå som er banebrytende for regionen, sier Pedersen.